Marketing Audit 2013

 • Tudta Ön, hogy azok a cégek, akik marketingtervet használnak, hatékonyabban működnek és akár 35 százalékkal magasabb árbevétel elérésére is képesek? Ám ehhez nem elég egy egyszerű marketingterv. Önnek egy teljes körű, minden részletre kiterjedő, alapos, professzionális tervre van szüksége!
 • Mit tenne Ön, ha váratlanul megbetegedne és távol lenne kénytelen maradni a vállalkozásától pár hétre? Megállna az élet vagy van egy olyan marketing forgatókönyve, amit a munkatársai által megvalósítva, Ön nélkül is folytatódna a fejlődés?
 • Ha pedig jelenleg is rendelkezik marketingtervvel, amit Ön vagy egy másik tanácsadó készített el: biztos benne, hogy a meglévő marketingterve minden lehetőséget és szempontot figyelembe vett?

Ha csak egy kérdés gondolatébresztő volt, akkor ismerje meg legújabb termékünket: A Marketing Audit 2013 audit programot.

Elkészült az a professzionális, átfogó, több, mint 40 oldalas és több, mint 350 kérdésből álló marketing audit program, mellyel a mindenki által áhított tökéletes  marketing rendszer felépíthető.

Sok éves kis- és középvállalati tanácsadói múlttal, gyakorlati tudással és milliós bevételeket hozó kampányok eredményei nyomán, elkészítettük Önnek azt a csekklistát, mellyel egyszerűen elkészítheti a marketingtervét.

 • Önellenőrző kérdések,
 • Apró tippek- trükkök,
 • Magyarázatok,
 • Tanácsok segítik a Marketing Audit 2013 használóit egy tökéletes marketingterv megtervezésében.

 Ez a tudásanyag, éppen olyan vállalkozóknak készült, mint Ön.

 Tudom jól, nincs most könnyű helyzetben… Egyre nehezebb elérni a célpiacot, egyre több a konkurens, csökken a forgalom….és egyébként is miért várja el Öntől bárki, hogy sok oldalas marketingtervet írjon, honnan kap Ön ehhez megfelelő segítséget? Ugye, gondolt már erre?

Ezért szeretnénk Önnek segíteni.

Ön kiváló szakember a saját területén és a saját vállalkozását Ön ismeri a legjobban. Így egy önellenőrző lista segítségével biztossá válhatna, hogy mely pontokra tett elegendő figyelmet és melyek azok, amik talán eszébe sem jutottak.

A Marketing Audittal megfogjuk az Ön kezét és végigvisszük a marketingjéhez szükséges minden lépésen. Ha felmerülne Önben az aggodalom, hogy csak a csekklista nem lesz elegendő arra, hogy mindenre figyelmet fordíthasson és mindent megtöltsön tartalommal, van egy megnyugtató hírem.

Azzal, hogy Ön megveszi a Marketing Audit 2013 terméket, jogosulttá válik rá, hogy részt vegyen díjmentesen azon az 1 évben, 4 alkalommal megrendezendő műhelygyakorlatunkon, ahol személyesen szaktanácsadóinknak teheti fel kérdéseit Budapest egyik kellemes körülményeket biztosító konferenciaszállodájában. Mindemellett egy teljes évig biztosítjuk a marketing audit programunk frissítéseit, és ha bármilyen kérdése van, a 24 órás e-mailes ügyfélszolgálaton is írhat nekünk.

A csomag tartalma tehát:

 • 358 kérdésből álló, 43 oldalas csekklista, mely felöleli a Kkv marketing szegmenseit
 • Díjmentes, csoportos,  egész napos marketing műhelygyakorlat egy alkalommal
 • Díjmentes frissítés 1 teljes évig
 • 24 órás e-mailes ügyfélszolgálat! Ha bármilyen kérdése van vagy nem ért valamit, írhat marketingszakértőinknek és garantáltan válaszolunk

Szeretnénk, ha tudná, azért ilyen kedvezményes áron biztosítjuk Önnek ezt az elengedhetetlen tudásanyagot, mert a célunk az, hogy sikeresebbek legyenek a magyar kis-és középvállalkozások és ebben segíteni akarunk.

Rendelje meg most a Marketing Audit 2013 anyagát és lásson hozzá azonnal az új, sikeres marketingtervezéshez!

Itt az idő, hogy Ön is azok közé tartozzon, akik nem csak fenntartják és működtetik a vállalkozásukat, hanem tudatosan, lépésről-lépésre haladva meg is tervezik azt!

A Marketing Audit 2013 online verziójának ára 29.900 Forint, nyomtatott, díszkötésben pedig 34.900 Ft-ért lehet az Öné!

Rendelje meg most és készítse el marketingtervét, a sikeres marketingtervezés teljes körű csekklistája segítségével.

Marketing Audit 2013 megrendelés

vagy vissza a kezdőlapra