Vélemények

Ezen az oldalon azoknak az olvasóknak, ügyfeleknek, szakembereknek a véleményét olvashatja, akik már látták, használták a Marketing Audit 2013 audit programunkat.

krem-attila-piac-es-profit“Az igazán jól működő marketing egy egységes rendszert képez. Annyi kis apróságra kell figyelni, hogy az ember akaratlanul is elfelejt dolgokat. Szuper dolog, hogy a Marketing Audit végigvezet a teendőkön és így egy sokkal eredményesebb marketing gépezetet kapunk! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Krem Attila
Piac és Profit

.

marketing-audit-lippkai-peter-velemeny“A Pannonwork milliárdos forgalmat bonyolító munkaerő kölcsönző cég, több milliós marketing költségvetéssel. A csekklista segítségével 120 ponton változtatjuk meg a marketingünket, hogy könnyebben és gyorsabban elérhessük az értékesítéssel kapcsolatos céljainkat.”

Lippkai Péter
marketing igazgató, Pannonwork Zrt.
www.pannonwork.hu
.

marketing-audit-barat-tamas-velemeny“Igazán jó marketingterv, audit nélkül szinte elképzelhetetlen, ugyanis az audit során meg kell vizsgálni a vállalkozás belső és külső környezetét, ahhoz, hogy hatékony marketing terv készülhessen, azért hogy a vállalkozás hatékony marketing tevékenységet végezhessen, s végül is növelni tudja bevételét, profitját. Ezért, javaslom használni minden vállalkozónak a Marketing Audit 2013 audit programot. “

Barát Tamás
AVF Marketing és Kommunikáció Tanszék Főiskolai tanár, a CCO Magazin főszerkesztője
.

marketing-audit-pollo-laszlo-velemeny“A Marketing Audit 2013 egy kitűnő ellenőrző lista azoknak, akik marketinggel, stratégia alkotással, szervezetfejlesztéssel, tervezéssel és általános cégvezetéssel foglalkoznak. Ezért a marketinggel és PR-ral, értékesítéssel, szervezéssel, kontrollinggal és vezetéssel foglalkozó munkatársaknak, tanácsadóknak illetve cégtulajdonosoknak ajánlom.”

Polló László
termelékenység tanácsadó, Lilium Konzultáns Kft.
www.lilium.hu

marketing-audit-kondor-albert-velemeny“Marketinges pályafutásom alatt nagyon sok szakmai anyag került a kezembe. Voltak közöttük kimagaslóak és használhatatlanok egyaránt. A legtöbb esetben úgy érzetem, hogy nagyon keveset tudnék belőlük hasznosítani a gyakorlatban. Talán ez volt az oka annak, hogy a Marketing Audit 2013 – t is fenntartásokkal vettem a kezembe. Be kell vallanom, pozitívan csalódtam. A csekklistát elolvasva egy teljes körű, a marketinget átfogó, gyakorlatias anyagot tartottam a kezemben. Személyesen kinek ajánlanám? Minden olyan cégvezetőnek, marketinges kollégának, aki hajlandó arra, hogy az általa vezetett céget felülvizsgálja, és eredményesebbé tegye!”

Kondor Albert
marketing tanácsadó, szakközgazdász

A Marketing Audit 2013 online verziójának ára 29.900 Forint, nyomtatott, díszkötésben pedig 34.900 Ft-ért lehet az Öné!

Rendelje meg most és készítse el marketingtervét, a sikeres marketingtervezés teljes körű csekklistája segítségével.

Marketing Audit 2013 megrendelés

vagy vissza a kezdőlapra